Toggle Nav
Toggle Nav
open icon

AAIBARE WOONACCESSOIRES VOOR EEN EERLIJKE PRIJS

Nu het buiten weer wat kouder wordt en de dagen korter, gaan we heerlijk aan de slag om het binnen gezellig en warm te maken. Een schapenvacht op de bank of een koeienhuid op vloer: het past helemaal bij dit seizoen. 

Ben je nog op zoek naar een vacht voor in die ene stoel of misschien naar een huid voor op de vloer? Bij de (web)winkel Euroskins vind je deze woonaccessoires voor een eerlijke en betaalbare prijs. Eigenaar Daní Eikelenboom begon in 2013 met de verkoop van schapenvachten en koeienhuiden. De reacties op zijn product waren lovend, waardoor hij ook andere producten toevoegde aan het assortiment. 

NATUURLIJK LOOIPROCES

Goed om te weten: het bedrijft bewerkt restmateriaal van dieren. De dieren worden niet speciaal voor hun huid geslacht. Ze geven de koeien- en kalfshuiden en schapenvachten een tweede leven door ze te recyclen tot nieuwe producten, bijvoorbeeld om te gebruiken als decoratie in huis of als woonaccessoire. Omdat ze de huiden inkopen, hebben ze de productie zelf in de hand. Voor het looiproces gebruiken ze verschillende methoden, uitgevoerd door een natuurlijke leerlooier.

TRENDS

Hoewel ze elk product in een gewenste kleur leveren, is ook in de wereld van huiden en vachten sprake van verschillende trends, aldus Daní. Zo is het volgens hem nu in om een huid- of vacht te kiezen met een printje, voornamelijk een tijger- of panterprint. ‘Als een koeienhuid van 2×2 meter gematcht wordt met een bepaald meubel ziet dat er heel tof uit. Elk gewenste print of afmeting kunnen we binnen 4 tot 6 weken leveren, de huiden op voorraad al binnen 2 werkdagen in Nederland.’

IN ELKE GEWENSTE KLEUR

Euroskins huist bij de Woonindustrie, een innovatie- en inspiratiecentrum voor wonen in Nieuwegein dat ook dienst doet als ontmoetingsplek voor verschillende merken, fabrikanten, producenten, retailers, stylisten, architecten en consumenten. Naast deze showroom heeft het bedrijf ook een opslag, waar zakelijke klanten met particulieren langs kunnen komen om de collectie te bekijken. ‘We hebben hier meer dan 600 koeienhuiden voorradig en 1200 diverse schapenvachten. In de showroom in Nieuwegein hebben we 50 zeer diverse koeienhuiden hangen.’

BEURSAANBIEDING

Euroskins is een van de bedrijven die een hele mooie beursaanbieding voor je heeft geselecteerd. In de maand oktober krijg je van hen een flinke korting. Om toegang te krijgen tot de pagina met aanbiedingen, koop je voor een klein prijsje (2,49) je ticket. Veel woonvoordeel gegarandeerd, waaronder dus deze deal van Euroskins.

Sluiten