Wij zijn Euroskins!

Hi there skin lover! Welkom op de website van Euroskins. Op onze website vind je alles wat jouw woonkamer, keuken, slaapkamer nodig heeft. De mooiste woonaccessoires van het merk Euroskins, kunnen niet wachten om een plekje te bemachtigen in jouw geliefde interieur. Met stoere, sfeervolle, betaalbare en unieke producten, zit er voor iedereen wel iets bij in onze uitgebreide collectie.

Met alle zorgvuldigheid en een oog voor interieur en lifestyle, bieden wij je een uniek online winkel concept, ter vervanging van een lange dag rondstruinen op de winkelboulevard. Gewoon vanuit het comfort van je bank of bed, met een paar klikken op de knop, bestel je binnen een paar minuten jouw Premium Homedecoration. Onze overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, zorgt ervoor dat jij je thuisvoelt op www.euroskins.eu. Zo gemakkelijk en leuk kan shoppen zijn.

Wil je een product liever eerst even in het echt bekijken? Geen punt: sinds  2016 hebben wij ook een fysieke woonwinkel geopend in Lith en sinds 2020 in De Woonindustrie in Nieuwegein. We heten je graag van harte welkom - zowel online als in onze fysieke winkels!
Het Euroskins team Met een hoop ervaring achter de rug op het gebied van interieur is Dani Eikelenboom zijn droom achterna gegaan. Precies de dingen die op het gebied van interieur zijn passie aanwakkerde, zijn vormgegeven tot een vernieuwend en uniek merk: Euroskins. Een webwinkel vol met Premium Homedecoration, met een snel wisselende collectie voor een eerlijke en betaalbare prijs. Euroskins is Dani’s droom, die tot leven is gekomen door de jaren.

Achter Dani, staat het team van Euroskins. Een jong, enthousiast team, met een gezamenlijke passie voor interieur en lifestyle. Dagelijks probeert het team van Euroskins de mooiste vachten en huiden te signaleren en met jullie te delen. Wij willen dat jouw interieur nét dat beetje extra warmte krijgt, wat je huis tot je thuis maakt.

"We verkopen schapenvachten, koeienhuiden, schedels, hoorns en andere dierlijke producten. De dieren worden niet speciaal voor hun huid geslacht. We kopen deze huiden en andere dierlijke producten in slachthuizen als restproducten en geven deze een tweede leven door ze te recyclen tot nieuwe producten, bijvoorbeeld als decoratie of als woonaccessoire. Schapenvachten zijn dus duurzame producten."


"Doordat we ze rechtstreeks bij de slachthuizen inkopen, hebben we de volledige productie in eigen hand. Voor het looiproces hebben we verschillende methoden. In dit geval kwamen we terecht bij een natuurlijke leerlooier in Polen. Ze leveren uitstekend werk voor ons, dus geven we ze een eerlijke prijs voor het productieproces. We gaan elke maand naar Polen om het product zelf op te halen. Op deze manier kunnen we het hele looiproces begeleiden naar onze eigen Euroskins-normen."


Gegevens

Euroskins

Brouwerspad 3

5397GG Lith

0412-250003

shop@euroskins.eu

KVK nummer: 65928989

BTW nummer: NL002379032B80